Dostava

Svaka prilika je sjajan povod da Vaša čula uživaju.

Ketering Novi Sad, iza koje stoji preduzeće Bel Pannino, svojim odnosom kvaliteta i cena usluga, predstavlja idealno rešenje za ogranizaciju ketering prijema i koktel zabava u Novom sadu i okolini.

Današnje koktel zabave jednostavno ne mogu da se zamisle bez šarenila sitnih zalogaja sjajnog izgleda i egzotičnih ukusa. Bel Pannino ketering je tu za Vas, da Vam pruži vrhunski gastronomski doživljaj. Pored kvaliteta Bel Pannino ketering veliku važnost pridaje i tačnosti isporuke proizvoda na dogovorenu lokaciju u dogovoreno vreme. Bilo da se radi o otvaranju neke nove firme ili objekta, promociji neke knige ili izložbe, rođendana, prijema, svadbe, odbrani diplomskog rada, Bel Pannino ketering je tu da Vaš događaj učini nezaboravnim.

Dostava se vrši na mesto dešavanja u dogovoreno vreme. Dostava je besplatna na području Novog Sada. Zbog potrebnog vremena za pripremu i organizaciju keteringa, kontaktirajte nas 2 dana unapred od datuma za isporuku. Prilikom naručivanja po vrstama, 1 kg je minimum po izabranoj vrsti.

Prilikom naručivanja keteringa takođe je moguće naručivanje pića i organizovanje posluge. Piće se služi na principu buffea. Piće može biti: negazirana voda, mineralna voda, negazirani sokovi, bistri i gusti sokovi, razne kafe i čajevi. Posluga, odnosno konobari, ne ulaze u cenu keteringa i oni se plaćaju naknadno.

Fingerfood

Naši proizvodi predstavljaju takozvani fingerfood, odnosno sitne slane ili slatke zalogaje za koji vam nije potreban escajg i koji idealno idu uz piće i prijatan razgovor. Kao izraziti predstavnik fingerfooda možemo navesti kanape. Kanape predstavlja sitan zalogaj koji se najčešće nalazi na parčetu tosta ili nekog drugog oblika testa i svojim izgledom treba da zaintrigira maštu i pozove Vas da se prepustite u uživanju njegovih neverovatnih kombinacija ukusa. Pored kanapea tu postoji još širok spektar proizvoda iz oblasti fingerfooda, i uz stalnu korenspodenciju sa našim klijentima, Bel Pannino ketering se trudi da izabere pravu konbinaciju za Vas i podigne nivo ketering usluge u Novom Sadu na viši nivo.