O nama

Iza projekta ketering Novi Sad nalazi se porodična firma Bel Pannino. Bel Paninno je mlado ketering preduzeće čiji je cilj da poboljša kvalitet ketering usluga u Novom Sadu.

Ketering kao relativno nov pojam na našem tržištu, potiče od stare francuske reši cater, što u prevodu znači snabdeti, odnosno pružiti uslugu, i predstavlja jednu od brzo rastućih privrednih grana u oblasti ugostiteljstva. Različiti prijemi, proslave i manifestacije u modernom vremenu u kome živimo zahtevaju velike standarde u planiranju i organizaciji .Takođe, pored organizacijije samih događaja, velika pažnja se pridodaje i gastronomskom delu koji zahteva dosta vremena i pažnje ,samim tim i novca , i upravo Bel Pannino ketering usluga predstavlja idealno rešenje za efikasnu realizaciju tih prijema.

Novi Sad, kao jedna specifična multietnička sredina, jeste prostor koji veliki značaj pridaje gastronomiji i čuvanju tradicionalnih vrednosti. Samim tim se postavlja visok standard ketering usluge u Novom Sadu. Zbog te činjenice, kao i dugogodišnjih putovanja osoblja Bel Pannino ketering tima, razmene iskustava sa ljudima iz različitih podneblja i kultura, Bel Pannino ketering vidi svoju šansu u tome.

Bel Pannino predstavlja ketering preduzeće čiji je cilj da maksimalno zadovolji visoke standarde klijenata u Novom Sadu i okolini. Naši proizvodi predstavljaju sitne zalogaje vrhuskog kvaliteta, koji su ukrašeni najmaštovitijim dekoracijama i idealni su za različite vrste manifestacija, koktel partija, proslava i prijema.

Bel Pannino

Bel Pannino nastaje početkom 2009. jednog lepog aprilskog dana. Mi smo jedna mlada firma koja želi da stvori porodičan posao sa tradicijom. Vode ga brat i sestra, opredeljenje je mediteranska kuhinja.

Naši proizvodi su spoj šarenog i zdravog sa puno mašte i vremena provedenog u pripremanju. Svi proizvodi su home made sa tradicionalnim receptima, koji su začinjeni našim pečatom, koji smo oformili zahvaljujući čestim putovanjima, ljubavi prema kuvanju i gastronomskom iskustvu.